Kul bingo på internet!

Bingo på internet

Bingo är ett av de mest populära spelen i världen och i Sverige så har det spelats sen i början av 60-talet. Många saker har hänt under denna tid och spelet kom till oss svenskar genom en idrottsklubb som använde bingo som ett sätt att dra in pengar till sin klubb. Spelet blev så klart väldigt populärt och sen kom det olika bingohallar som öppnades runt om på olika orter och många lärde sig att spela. Bingolotto var nästa stora händelse som du kanske kommer ihåg där TV4 hade Loket som programledare och det var som att hela landet stannade på lördagarna 18:30 när programmet började. Att spela bingo utvecklades ytterligare på ett sätt genom att hitta ut på internet och nådde då även en yngre spelgrupp och idag så möts alla åldersgrupper när de tillsammans spelar bingo på nätet istället, och det kan även du göra.

Söker du spännande bingo med bästa bonusarna just nu? Spela då på bingohallarna nedan:

Bingohall Omdöme Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Fördelarna med att spela bingo internet är att man först kan spela gratis bingo, dvs man får bonus utan insättning av egna pengar. Du kan lätt hitta olika sätt att spela bingo på och det ena sättet är bättre än de andra. Du har säkert hittat sajter där du kan spela gratis helt utan att du behöver registrera dig, men det är lite dumt eftersom du får normalt 50 kr gratis att spela för när du blir medlem. Det blir samma sak och är bara ett smartare sätt att spela gratis bingo utan insättning på. Det kallas för registreringsbonus eller välkomstbonus, och det är gratis pengar som du kan använda direkt. När du är medlem så kan man även spela bingo i gratis rum vilket också skiljer sig. Du spelar i rummet utan att behöva satsa pengar, men du kan vinna pengar! Potten är så klart inte så stor men det är en chans som du inte har när du inte registrerar dig.

Och så är det spelen som är många, för att när du spelar bingo online så har du 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo att välja mellan. Alla de vanliga varianterna som du säkert känner igen spelas också som klassisk bingo, men även andra roligare varianter som du kanske inte har haft chansen att spela tidigare. Du har variantbingo där du kan vinna genom att ha fem nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Det skiljer sig från klassisk bingo där du vinner enbart om du har en rad med fem nummer. Mönsterbingo är en annan variant som skiljer sig från mängden och bingobrickan har istället ett mönster. Det kan vara en bokstav, siffra eller en cykel som exempel och det är därför ett roligt och nytt sätt att spela bingo på.

Så börja du också att spela gratis bingo på internet, men gör det genom att registrera dig för att du kommer att få den bästa upplevelsen. Du kan sen bestämma dig om du vill fortsätta att spela genom att sätta in egna pengar. Du kommer då även att få en bonus som kallas för insättningsbonus och den är normalt på hela 100 % på den första insättningen som du gör. 100 kronor blir 200 kronor!

Hög välkomstbonus!