Kul bingo på internet!

Bingo gratis bonus

Alla spel gör sig bättre på vissa ställen än andra, så är det bara. Det är något speciellt med att spela på nätet och alla gör det idag. Det har att göra med att alla människor möts från olika platser på ett enkelt och snabbt sätt och spelen blir även mycket roligare eftersom det finns nästan inga gränser. Precis på samma sak är det med bingo online som har flyttat ut på nätet och den bästa bingon idag spelas på via internet. Det beror på att bingo har utvecklas och i olika länder så spelar man bingo på olika sätt och alla dessa varianter är nu samlade för oss alla på en och samma plats. Det finns till exempel 75-bollars bingo, 80-bollars bingo och 90-bollars bingo, och skillnaden ligger i hur många bollar (siffror) som finns på din bingobricka.

Söker du spännande bingo med bästa bonusarna just nu? Spela då på bingohallarna nedan:

Bingohall Omdöme Insättningsbonus Spela nu!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Spelet som är mest känt här i Sverige är klassisk bingo och den har du säkert spelat någon gång. Du har en bingobricka med nummer i ett rutnät och uppe så står det BINGO. Under spelets gång så görs det utrop som ”Olof 74” och då markerar du nummer 74 under bokstaven O. Tempot är ganska högt så det gäller att hänga med i svängarna och vara alert. Det höga tempot kan göras tack vare utropen görs bokstaven och siffran, och det gör att det är lätt att hitta rätt snabbt. Variantbingo är en nära släkting till klassiska bingon, men här då kan du även ha en rad med fem nummer lodrätt, vågrätt och diagonalt istället. Mönsterbingo är den som skiljer sig helt från mängden. Där har din bingobricka ett mönster som du skall fylla i med utropen som görs, och när hela är ifyllt så har du fått BINGO! I alla olika varianter så måste du så klart få BINGO först eller samtidigt med andra för att du skall vinna. Vissa omgångar slutar också helt utan vinnare.

Bingo gratis bonus utan insättning får man när man blir medlem för att kunna spela, och man får 50 kr gratis hos svenska bingosajter att spela för normalt. Denna gratisbonus bingo kan du använda till att spela alla olika varianter av bingon som du vill testa. Du skall också bli medlem på flera bingosajter för att jämföra och se vilken som är bäst för dig. Det är viktigt när du skall sätta in pengar för att du måste så klart gilla bingosajten för att fortsätta att spela. Det är då insättningsbonus kommer till dig och det är extra pengar till dig, igen. Normalt så är den på 100 % på din första insättning och sen så är den mindre men löpande. Om du tillexempel sätter in 400 kronor på ditt konto med en insättningsbonus på 100 % så har du hela 800 kronor, ja du förstår säkert.

Det innebär så klart att spela bingo på internet är mycket mer fördelaktigt och du kommer att hitta alla dessa bingovarianter på samma plats. Ta dig bara lite tid och testa i runda slängar 5 stycken och välj den bästa. Ta del av bingo gratis bonus och ha det så roligt!

 

Hög välkomstbonus!